Ordförande i organisationskommittén talar

Patrik Jemteborn

 

Arbeta tillsammans – Inte bara samtidigt!

“People will forget what you said… People will forget what you did… but People will never forget how you made them feel”

TACK, TACK och åter TACK för ditt bidrag till att Skidskytte VM blev en minnesvärd folkfest i Östersund, regionen och hela Sverige!
Tillsammans nådde vi flera av våra högt uppsatta mål och vi visade genuint värdskap från att vi mötte besökarna och sa- HEJ! tills att vi sa HEJDÅ! till dem.

Några av våra trogna funktionärer har valt att sluta då de hade Skidskytte VM 2019 som ett mål på sin funktionärkarriär- dessa personer är vi otroligt tacksam för! Några funktionärer har valt att fortsätta och några nya har kommit in i funktionärfamiljen- vilket vi är himla glad för! Det är en generationsskiftning och för att det ska vara en balanserad grupp behövs funktionärer med rutin och erfarenhet, men även de med nya fräscha idéer som vågar se nya lösningar. Vi behöver lyssna till varandra och ta tillvara på varandras kunskap.

Inför Världscupen 2019 har vi fortsatt höga mål och ambitioner, vi skapade ett fantastiskt VM och många av våra VM besökare kommer att komma tillbaka med ett minne av mars 2019. Vi kliver in i en lite mindre Världscupkostym men med samma förstklassiga skräddare! Så sträck på ryggen, bre på flinet och känn dig stolt att just du är med och påverkar människors upplevelse!

Jag vill påminna om vad som kanske blev en av våra stora framgångsfaktorer under det senaste evenemanget- den goda stämningen! Den uppkom för att vi hejjar på varandra, uppmuntrar, bjuder på ett leende, sträcker ut handen, kram, en high five och pratar grupper emellan utan att se hinder. Jag har listat 10 bra saker som vare sig kräver utbildning och talang:

  1. Komma i tid
  2. Attityd
  3. Vara förberedd
  4. Anstränga sig
  5. Arbetsmoral
  6. Kroppsspråk
  7. Energi
  8. Passion
  9. Öppen för nya intryck
  10. Göra det lilla extra

Lycka till, njut och se till att ha fantastiskt roligt! Vi ses i vimlet!

Ciao /// Patrik Jemteborn Ordförande för organisationskommittén

2019-11-14T19:51:14+00:00