Att vara funktionär

Håll dig uppdaterad på vår officiella hemsida, www.worldcupostersund.se inför och under Världscuppremiären, en annan bra informationskanal är vår Facebook sida, World Cup Östersund som ständigt uppdateras. Vår alldeles egna funktionärsida på Facebook heter funktionär skidskytte wc/vm

 

Det är vi funktionärer som är evenemanget och så bra som vi är, ja så bra blir Världscuppremiären 2019!
I grund och botten är det faktiskt vi funktionärer som präglar bilden av ett proffsigt, positivt och personligt evenemang. Våra gäster kommer då känna sig trygga och registrera besöket på en speciell plats i hjärtat och får ett minne för livet. Vi har förberett och utbildat oss under lång tid och nu är det äntligen dags att ta emot världen till vår stad och till vår arena.  

Antalet funktionärer baseras på vad vi ska göra och att vi ska orka över evenemangets tre faser; förberedelse, VC -veckan och återställande. För bästa möjliga insats är ett gott råd att ha en bra kontakt med din gruppledare samt att ni har god framförhållning för planering av era arbetspass.  

När du är ”ledig” från arbetsuppgifterna och vill titta på tävlingarna är du självklart välkommen att göra det, men tänk på att om du har dina funktionärskläder på dig uppfattas du som att du är i tjänst. Som funktionär får du räkna med att ge plats åt besökare som har betalat för att komma in på området och betalat för sin plats under tävlingen. När du har på dig dina funktionärskläder som besökarna förknippar med evenemanget ska du även vara beredd på att du kommer att få frågor, frågor som gäller allt möjligt som rör evenemanget och staden. Därav är det väldigt viktigt att du tar ditt ansvar och är påläst.

 

 Alltså, tänk på att du som funktionär:

– Ska ha roligt på jobbet!

– Hälsar på våra gäster och på varandra. 

– Du är alltid synlig av åskådare och TV-tittare världen runt.  Smile! 😀 

– Alltid är välklädd och kommer i tid till dina uppgifter.

– Är påläst och väl förberedd. 

– Alltid trevlig och lyhörd i din uppgift.

– Öppen och välunderrättad om tävlingarna.

– När du är i funktionärsrollen är du klädd i våra officiella kläder.

– Är berättigad till fria måltider på “Nya Ferrys” under de dagar som du arbetar.

– Har ett hållbart förhållningssätt och alltid har säkerheten i fokus. 

– Inte uppträder drogpåverkad i funktionärskläderna

AKTUELL INFORMATION

Saker och ting kan bli bättre När det är dags för Din hjälp på skidstadion kommer Du som funktionär att ställas inför ett flertal uppgifter. Då är era synpunkter och förslag till förändring/förbättringar viktiga för oss. Dyker det upp saker under arrangemanget som ni har idéer om så uppmärksamma oss på det. Meddela din gruppledare om detta eller kontakta organisationen via kontaktformuläret.

ANMÄL DIG SOM FUNKTIONÄR

Oavsett om du varit med många år tidigare, eller om du är helt ny, så vill vi att du registrerar dig själv. På så vis är vi säker på att vi får rätt kontaktuppgifter och exakta uppgifter om dig, grupptillhörighet med mera. Ansökningsformulär/registrering hittar du här.

2019-11-15T10:40:18+00:00