Underhållning

Arenaproduktion

60 minuter innan varje tävling drar Martin Kjellerstedt igång läktarkalaset och det bjuds på underhållning, intervjuer, dans, allsång, artister, Birger och mycket mer. Dagligen återkommande Friskis & Svettis Östersund kommer tillsammans med Birger att leda publiken i ett uppvärmningspass till den officiella VM-låten ”For the love of the game” med Magnus Schönberg. Underhållningsscenen är placerad nere på innerplan framför läktarna.

Till tävlingen är det är dags för vår legendariske speaker Kjell-Erik Kristiansen att ta över. Som reporter/expert har vi det stora nöjet att ha f.d. skidskytten Caroline Olsen. Efter tävlingarna kör afterskin igång, fullt tryck i publiktältet med Mickeys biathlon party med olika gäster och teman.

Egen kameraproduktion

Vi har fyra kameror som livesänder arenaproduktionen på storbildskärmarna. Två fasta kameror vid varje läktare, en fast kamera på scenen och en länkkamera (trådlös) som rör sig runt på området läktare-VIP-innerplan. Dessa kameror går direkt ut på storbildsskärmen och sänds inte utanför stadion.

VM-TV

Efter varje tävlingsdag spelar vi in ett nytt klipp från stadion med reflektioner och intressanta intervjuer som rör tävlingarna. Filmerna läggs ut på alla digitala kanaler, Facebook, YouTube och webbsidan. Programledare är Johan Davidsson.

2019-02-14T14:40:11+00:00