Underhållning

Arenaproduktion

90 minuter innan tävlingsstart drar läktarkalaset igång och det bjuds på liveunderhållning, intervjuer, dans, allsång, artister, Birger och mycket mer. Friskis & Svettis Östersund kommer tillsammans med Birger att leda publiken i ett uppvärmningspass som får publiken varm i kläderna och redo för tävlingen.  Konferencier och den som håller i detta pepp och underhållning är Caroline Olsen, f.d. skidskytten.

Egen kameraproduktion

Vi har tre kameror som livesänder arenaproduktionen på storbildskärmarna. Dessa kameror går direkt ut på storbildsskärmen och sänds exklusivt här inne på stadion, ingenting utanför.

Superlördagen, 7december

Lördagen den 7decemeber håller vi för första gången publiktältet öppet till klockan 02.00. Musik, mat, dryck och härligt häng med nya och gamla vänner. Denna lördag har Arctura Restaurang och kök ett fantastiskt erbjudande till dig som funktionär! Efter tävlingsdagen är avslutad får du som funktionär, mot uppvisande av din ackreditering köpa en grill buffé och en öl/vin för 195kr i publiktältet. Dessutom får du ta med dig en vän för samma pris! Så locka med dig din käreste, ditt barn, din granne eller kamrat att titta på tävlingen, stanna kvar och ät grillbuffé och lyssna på live musik. Men kom ihåg att när du dricker öl i t.e.x är det högst olämpligt att ha på dig funktionärskläderna. Ta med dig ombyte.

Trubbadur

Varje tävlingsdag, innan, mellan och efter tävling är det live musik i Tivars Foodcourt. 
På helgens tävlingsdagar underhåller Erik Wennergren. 

Afterski

Efter varje tävling kommer det vara röjj i publiktältet när ett afterski band håller låda. Med de här bandet kan vi utlova riktigt bra stämning. Mat och dryck serveras i tältet. 

Lördag 30november – Torsdag 5december underhåller Patriks Combo i tältet.

Lördag 7december och 8december underhåller Erik med Vänner.

2019-11-20T20:43:04+00:00